Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L

Ce este American Siding?

American Siding este o formă de placare exterioară care este rezistentă la căldură și apă.
American Siding este o formă de placare exterioară care este rezistentă la căldură și apă. siding; Este un material care este produs prin producerea plăcilor de polistiren sub formă de siding, adică sub presiune pe malul apei, în fabrici și acoperite cu un strat exterior special. Sidingul este un tip similar cu tehnica tipăririi conacului, care constituie cele mai frumoase exemple de arhitectură din perioada otomană. Poate de aceea utilizarea siding-ului devine din ce în ce mai comună în țara noastră. Sidingul de vinil este cel mai frecvent utilizat în Turcia. Puteti obtine acum aceste materiale in tara noastra, fie din import, fie local. Principalele tipuri de siding utilizate în Turcia sunt: ​​vinil, lemn, fibră, compozit, aluminiu, xps...
 
Cu American Siding, nu numai că puteți obține o anumită calitate în aspectul clădirilor, dar puteți obține și economii de combustibil de până la 50% datorită caracteristicii sale de izolare. Aproximativ 95% din clădirile din Europa și doar 1% din țara noastră sunt izolate.
 
Datorită structurii sale de lungă durată, American Siding reușește să se simtă ca prima zi în ceea ce privește izolația și aspectul de ani de zile fără a fi nevoie de întreținere și reparații.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

De ce American Siding?

Îți protejează casa ca o armură Tehnologia American Siding Armor Color protejează panourile de siding împotriva deformărilor care pot fi cauzate de razele venite de la soare cu agenți de difuzie termică.
Vezi mai mult

Instalarea sistemului American Siding

Controlul exterior al clădirii Fațada trebuie verificată astfel încât panourile și profilele auxiliare să poată sta corect și estetic pe fațadă,
Vezi mai mult