Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L

De ce American Siding?

Îți protejează casa ca o armură Tehnologia American Siding Armor Color protejează panourile de siding împotriva deformărilor care pot fi cauzate de razele venite de la soare cu agenți de difuzie termică.
Economii de până la 55%.
American Siding Sheathing System economisește până la 55% în structurile aplicate datorită caracteristicii sale excelente de izolare.
 
Esti in garantie
Sistemul American Siding oferă confort pe toată durata de viață a clădirii cu o garanție completă de 50 de ani. Controlul periodic al aplicării este asigurat de echipa tehnică a firmei producătoare.
 
Structură anorganică neinflamabilă
Datorită structurii anorganice din formula panoului de acoperire, acesta nu ia foc și se stinge singur.
 
Protecție împotriva coroziunii și umidității
Oferă atât izolarea termică, cât și la foc cu stabilizatorul cu abur utilizat în aplicație și plăcile din vată de piatră utilizate în infrastructura sistemului. Datorită stabilizatorului de vapori, previne orice transfer de umiditate de la exterior la suprafața clădirii, protejează structura ventilată și oferă un mediu de aer stabil și uscat în sistem. În acest fel, American Siding Sheathing System prelungește durata de viață a pereților exteriori, previne deteriorarea stâlpilor și grinzilor de transport și le protejează împotriva coroziunii. Previne formarea mucegaiului și a bacteriilor pe pereții interiori.
 
Mult mai ușor în comparație cu alternativele sale
Împiedică îmbătrânirea structurii principale sub sarcină inutilă, punând o sarcină mult mai mică pe fațada clădirii în comparație cu aplicațiile alternative (tradiționale) de fațadă.
 
Durabil până la 90 km/h
Datorită elementelor sistemului American Siding, oferă un plus de rezistență în colțurile clădirii și rezistă vântului cu până la 90 km/h.
 
Asamblare practica si rapida
Datorită sistemului special de blocare pe panourile American Siding, asigură o asamblare rapidă și solidă.
 
Izolație estetică de lungă durată
Datorită capacității sale de a funcționa chiar și în cele mai dificile condiții, cum ar fi diferențele de temperatură, mișcările pământului și condițiile sezoniere, sistemul american de izolație pentru lambriuri vă protejează structurile ani de zile cu culorile sale care nu se decolorează, fără a-și deteriora structura.
 
Fără costuri de întreținere a vopselei
În clădirile în care este aplicat sistemul American Siding Sheathing System, acesta nu necesită costuri de întreținere a vopselei pe toată durata de viață a clădirii.
 
Întâlnire cu culorile mate închise
Tehnologia American Siding Shield Color protejează culorile panourilor de siding împotriva razelor UV ale soarelui utilizând material acrilic în produse de culoare mată închisă (grup de culori Platinum și Private).
 
Grosime
Panourile American Siding sunt produse cu o grosime de 1,10 mm și oferă rezistență, rigiditate și rezistență la impact ridicate.
 
Usor de curatat
Panourile American Siding Sheathing System, datorită producției lor semi-lucioase, asigură o ușurință excelentă de curățare prin adaptarea completă la natură.
 
Alegerea potrivita
Cu structura sa anorganică și tehnologia de producție ecologică, este un sistem prietenos cu mediul în comparație cu materialele alternative de placare a fațadei.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Instalarea sistemului American Siding

Controlul exterior al clădirii Fațada trebuie verificată astfel încât panourile și profilele auxiliare să poată sta corect și estetic pe fațadă,
Vezi mai mult

Ce este American Siding?

American Siding este o formă de placare exterioară care este rezistentă la căldură și apă.
Vezi mai mult