MOD STEEL CONSTRUCTION CORPORATE

Pentru a putea ajunge din urmă cu viteza lumii globale, vă oferim cea mai bună tehnologie cu scopul de a construi cea mai bună tehnologie în selectarea și stabilirea modelului potrivit pentru fiecare condiție și scop.
 
ACTIVITĂȚILE NOASTRE:
RENOVARE, BUNGALOV, CASĂ MINICĂ, ARMATURĂ CLĂDIRI, CLĂDIRI DE OȚEL, CLĂDIRI PREFABRICATE, CLĂDIRI DIN BETON ARMAT, ZONE DE LIVIRE CONTAINER MOBILE PORTABILE, AMENAJĂRI GENERALE PEISIGISTICE, AMENAJARE, PREPARARE 3D
 
Am transformat satisfacția clienților într-o referință cu principiul „diferența noastră este stilul nostru”. În Mod Çelik Yapı Mühendislik, modelele de afaceri corect construite în satisfacția clienților și politicile de afaceri care respectă acest lucru sunt prioritatea activităților pe care le desfășoară.
 
În calitate de Mod Çelik Yapı, suntem mândri că suntem în fruntea cursei de servicii printre cei preferați din sector. Firma noastra isi continua eforturile de adaptare a tehnologiilor de produs in curs de dezvoltare la conditiile din tara noastra, cu o abordare stiintifica, pentru produse de lunga durata si permanente cu abordarea calitatii, rapiditatii si modelului economic.
 
În calitate de Mod Çelik Yapı, producem case prefabricate cu cadru din oțel galvanizat. Compania noastră, care are cunoștințe și experiență în domeniu, se confruntă cu diferența de a fi o companie care a câștigat admirația și încrederea clienților săi, cu standardul contemporan pe care l-a adus în producția de carcasă din oțel zincat sistem fără sudură prefabricat pe tot parcursul țară într-o manieră sigură, de înaltă calitate, estetică și economică, cu personalul său expert.
  • MAIL LA ADRESA

    info@modcelikyapi.com
  • PRODUCERE RAPIDA

    Funcționare nelimitată 24/7
  • OUR ADDRESS

    Stefanestii de Jos

CONSTRUCȚIE Ușoară DIN OȚEL, CASĂ PREFABRICATĂ ȘI CONTAINER BIROURI

Suntem o companie care vă oferă servicii de proiectare și construcție de la etapa de desenare până la construcția finală.