Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L

Ai încredere într-un singur lucru..

Noi vă construim visele

Framecad Makinası

Construcțiile și procesele din oțel format la rece sunt din ce în ce mai utilizate de companiile de construcții din întreaga lume.
Vezi mai mult

Constructii prefabricate

kategori-constructii-prefabricate
Vezi mai mult

Structură ușoară din oțel

kategori-structur-uoar-din-oel
Vezi mai mult

Structură de oțel laminată

kategori-structur-de-oel-laminat
Vezi mai mult

Produse Container

kategori-produse-container
Vezi mai mult

MOD STEEL CONSTRUCTION CORPORATE

Pentru a putea ajunge din urmă cu viteza lumii globale, vă oferim cea mai bună tehnologie cu scopul de a construi cea mai bună tehnologie în selectarea și stabilirea modelului potrivit pentru fiecare condiție și scop.
 
ACTIVITĂȚILE NOASTRE:
RENOVARE, BUNGALOV, CASĂ MINICĂ, ARMATURĂ CLĂDIRI, CLĂDIRI DE OȚEL, CLĂDIRI PREFABRICATE, CLĂDIRI DIN BETON ARMAT, ZONE DE LIVIRE CONTAINER MOBILE PORTABILE, AMENAJĂRI GENERALE PEISIGISTICE, AMENAJARE, PREPARARE 3D
 
Am transformat satisfacția clienților într-o referință cu principiul „diferența noastră este stilul nostru”. În Mod Çelik Yapı Mühendislik, modelele de afaceri corect construite în satisfacția clienților și politicile de afaceri care respectă acest lucru sunt prioritatea activităților pe care le desfășoară.
 
În calitate de Mod Çelik Yapı, suntem mândri că suntem în fruntea cursei de servicii printre cei preferați din sector. Firma noastra isi continua eforturile de adaptare a tehnologiilor de produs in curs de dezvoltare la conditiile din tara noastra, cu o abordare stiintifica, pentru produse de lunga durata si permanente cu abordarea calitatii, rapiditatii si modelului economic.
 
În calitate de Mod Çelik Yapı, producem case prefabricate cu cadru din oțel galvanizat. Compania noastră, care are cunoștințe și experiență în domeniu, se confruntă cu diferența de a fi o companie care a câștigat admirația și încrederea clienților săi, cu standardul contemporan pe care l-a adus în producția de carcasă din oțel zincat sistem fără sudură prefabricat pe tot parcursul țară într-o manieră sigură, de înaltă calitate, estetică și economică, cu personalul său expert.
  • MAIL LA ADRESA

    info@modcelikyapi.com
  • PRODUCERE RAPIDA

    Funcționare nelimitată 24/7
  • OUR ADDRESS

    Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Contactează-ne..

CONSTRUCȚIE Ușoară DIN OȚEL, CASĂ PREFABRICATĂ ȘI CONTAINER BIROURI

Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Sistem Framecad

Construcțiile și procesele din oțel format la rece sunt din ce în ce mai utilizate de companiile de construcții din întreaga lume.
Vezi mai mult

restaurant pe mare


Vezi mai mult

Producția noastră de containere modificate

Putem modela, proiecta, colora containerele după cum doriți, le creștem funcția și funcționalitatea și le putem fabrica la cheie în scopuri comerciale și rezidențiale, după cum doriți.
Vezi mai mult

Case din oțel ușor cu un etaj

Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Vezi mai mult

CASE PREFABRICATE

Casele prefabricate sunt structuri elastice și ușoare. Chiar și la cele mai puternice cutremure, doar se zguduie, nu se prăbușește.
Vezi mai mult

Duplex din oțel moale

Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

CE îți promitem

Cu echipa sa tehnică experimentată; trăim cu structurile noastre economice permanente, moderne, cu design elegant, facilități cu tehnologie avansată și sistemul nostru de producție rapid.
Mode Steel Building is being prepared in the direction of customer dialogue and desires in the form of constructions, prefabricated houses, American style houses, duplex houses, single storey houses.
 
With our firm which proves its power and success in heavy steel construction works such as prefabricated offices, sandy offices, bays, canteens, dormitories, life containers, as well as industrial constructions and hangars, we offer contemporary aesthetic constructions.

CONSTRUCȚIE Ușoară DIN OȚEL, CASĂ PREFABRICATĂ ȘI CONTAINER BIROURI

Suntem o companie care vă oferă servicii de proiectare și construcție de la etapa de desenare până la construcția finală.

CE ESTE ASTA? / ȘTIRI

In calitate de Mod Steel Structure, cu echipa si echipamente profesionale, finalizam cu rigurozitate fazele de fabricatie si asamblare a structurilor de constructii din otel din diverse domenii cu aptitudine tehnica.

Etape montaj constructii din otel usor Romania

În primul rând, proiectăm vile din oțel, case din oțel sau vile prefabricate, case prefabricate pe măsura dorințelor dumneavoastră și vă oferim cea mai potrivită structură.
27-12-2022Vezi mai mult

Standul Securității Israelului

tel aviv, ierusalim cabină portabilă de securitate
19-8-2022Vezi mai mult

Israel Case containere

Israel Vânzări-cumpărare containere
10-7-2022Vezi mai mult

Kuşadası Aydın Steel Construction Company

În calitate de oțel Kușadası Aydın İnşaat LIGHT-ROLL, putem produce, asambla și case la cheie în conformitate cu proiectul dorit.
24-4-2021Vezi mai mult

Clădire prefabricată din Cipru

Este un sistem in care se folosesc suporturi prin combinarea acestora cu un sistem suport format din cutie si profile laminate la cald sau table zincate in U laminate la rece la intervale de 60 cm.
11-3-2019Vezi mai mult

Structură din oțel Georgia

Sistem de transport din oțel ușor: Este sistemul în care sunt utilizate 6 suporturi din tablă zincată clasa S220-S350 răsucite (cum ar fi U, C, Z), constând din profile din tablă zincată în formă la rece.
14-3-2019Vezi mai mult

De ce oțel în Germania?

Sistemele din oțel sunt expuse la mai puține sarcini de cutremur datorită greutății reduse, sunt robuste, economisește timp și forță de muncă în producție și asamblare.
17-3-2019Vezi mai mult

De ce prefabricat?

Asamblare, formata din piese pre-preparate si asamblate.

De ce oțel?

Oțelul nu limitează niciodată designul arhitectural, ci mai degrabă încurajează noi modele.
17-6-2018Vezi mai mult

Clădiri de învățământ prefabricate

Prima caracteristică fiabilă pentru clădirile în care mii de copii noștri își continuă viața de educație este siguranța clădirilor.

Cum să construiești o casă prefabricată în Hatay?

Interesul pentru casele prefabricate din Antakya crește pe zi ce trece. Oamenii preferă casele prefabricate pentru că au multe avantaje.
15-9-2018Vezi mai mult