Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Atractivitatea produselor de pardoseală crește odată cu conținutul de lemn și aspectul lemnului și devine un material potrivit pentru natura umană.
Armonia lemnului este incontestabilă, mai ales în zonele în care este vorba de producția și consumul de alimente. În acest moment, produsul din lemn compozit devine o alternativă foarte importantă la lemn. Apare ca un produs care arată ca lemnul, are durabilitate sporită cu plasticul și elimină dezavantajele la care este expus lemnul în aer liber (cum ar fi apă, umiditate, mușchi, mucegai, degradare, ardere). Are o utilizare pe scară largă. De exemplu, este un produs estetic și elegant din punct de vedere vizual pentru marginea piscinei, puntea bărcilor, dig, portul de agrement, cafenea și restaurant, pergolă și camelie, poteci, pod, gard, ghivece și coșuri de gunoi.
 
Se produc nu prin taierea pomilor, ci cu rumegus obtinut din tamplarie.Nu sunt afectati de apa si soare, nu mucegesc. Sunt durabile, robuste, rezistente la mușchi, ecologice, reciclabile, naturale și cu aspect cald. De asemenea, sunt rezistente la razele ultraviolete.Sunt usor de asamblat si rezistente la acid.Nu necesita intretinere si vopsire (pot fi lacuite sau vopsite daca se doreste) Antibacterian, nu se sparge.
Produsele compozite lemn-plastic sunt foarte rezistente la abraziune, putregai și infestări, cum ar fi viermii de dig. Deoarece nu absoarbe apa, previne patrunderea apei in fibrele lemnoase din compozitia sa. Poate fi modelat, tăiat, compatibil cu toate uneltele și mașinile folosite pentru lemn. Este considerat un produs durabil deoarece este fabricat din produse reciclate. Unul dintre avantajele sale importante față de copac este că poate fi introdus în forma și forma dorită. Aceste produse pot fi date arc, S, oval, cerc complet, sfert de cerc, forme geometrice asimetrice.
 
Produsele Wood Composite nu necesita intretinere, nu necesita aplicatii precum uleiul pentru lemn sau lac. Nu necesita vopsea, se poate produce in culoarea dorita.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Ce este Composite Deck?

Composite Deck este un amestec de lemn si PVC care este rezistent la conditii meteorologice diferite si dure, aplicat pe podele umede precum piscina, gradina, terasa, in interiorul baii, sub cada.
Vezi mai mult

Caracteristici ale punții compozite

Sistemul de podea Composite Deck este un produs natural obținut din mulți copaci diferiți din Orientul Îndepărtat.
Vezi mai mult