Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Composite Deck este un amestec de lemn si PVC care este rezistent la conditii meteorologice diferite si dure, aplicat pe podele umede precum piscina, gradina, terasa, in interiorul baii, sub cada.
Composite Deck este un produs organic de nouă generație durabil, ușor de procesat, fără întreținere, vopsibil, ecologic și reciclabil.
Datorită grilei așezate sub punțile compozite, permite scurgerea rapidă și eficientă a apei.
Pentru montarea platformei compozite pe grătar ar trebui să se folosească aparate din inox galvanizat sau aparate din plastic.
Materialul pentru punte este Composite Deck, care este un amestec de material lemnos și plastic în anumite proporții. Composite Deck este un produs semi-natural. Produse de marca Deck; Sunt produse ecologice care pot fi obținute prin combinarea a 55% rumeguș de lemn, 45% PVC și o anumită cantitate de lianți de protecție. Aceste produse pot fi folosite in diverse moduri la exterior si pardoseli.Iarna, frig, ploios si ninsoare; Sunt produse care sunt rezistente la condițiile meteorologice calde și însorite vara.

 

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Caracteristici ale punții compozite

Sistemul de podea Composite Deck este un produs natural obținut din mulți copaci diferiți din Orientul Îndepărtat.
Vezi mai mult

Pardoseală din lemn compozit

Atractivitatea produselor de pardoseală crește odată cu conținutul de lemn și aspectul lemnului și devine un material potrivit pentru natura umană.
Vezi mai mult