Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Aceste structuri, care sunt create cu materiale naturale, oferă opțiuni economice care sunt potrivite pentru fiecare buget și se pot integra perfect în natură cu structurile lor ecologice.
Casele tip bungalou au început să fie folosite ca mici reședințe de vacanță în stil hostel și s-au răspândit în Turcia. Cel mai important motiv pentru aceasta, desigur, a fost că bungalourile mici din lemn puteau fi folosite în zonele în care nu este permisă construcția de structuri arhitecturale din cauza structurilor lor portabile și ecologice. Aceste structuri, care sunt create cu materiale naturale, oferă opțiuni economice care sunt potrivite pentru fiecare buget și se pot integra perfect în natură cu structurile lor ecologice.
 
 
O natură perfectă, netulburată, fermecătoare, liniștită, casă de lemn perfectă printre copacii pădurii... Acest exemplu de bungalou, care îmbină structura calmă, confortabilă și liniștită a lemnului alb cu aerul curat și un mediu în care toată lumea și-ar dori să trăiască, este Burdur, pin roșu și gumă dulce.Din lacul Saklı Casele de pe marginea lacului Karacaören, acoperite cu păduri.
 
 
Bungalourile sunt ideale pentru cei care au o bucată mică de teren în orice parte a Turciei, dar nu pot construi o casă din beton armat pe acel teren. Deoarece bungalourile din lemn au o structură ecologică diferită față de casele din beton armat sau din piatră, este adesea permis să fie construite în locuri în care nu există autorizație de zonare. Acest exemplu este de la Özge Hotel & Bungalow din Antalya, unul dintre cele mai populare orașe de vacanță din Marea Mediterană.
 
 
Deși aspectul exterior al caselor bungalouri este drăguț și liniștit, spațiile interioare de locuit pot oferi aceeași liniște și liniște? Desigur, acest bungalou este o chestiune de curiozitate pentru cei care doresc să-și construiască o casă. Interioarele caselor tip bungalou pot fi proiectate în diferite stiluri, dar puteți oferi o atmosferă perfectă de liniște cu un design care respectă pe deplin conceptul și este format din lemn.
 
 
Avantajele bungalourilor din lemn sunt nenumărate. Datorita circulatiei oxigenului in interior, casa din lemn este de preferat deoarece previne multe boli precum reumatismul si astmul. Structurile de tip bungalou, cunoscute și sub numele de case prefabricate vii, sunt mai puțin costisitoare și mai durabile decât casele din beton armat, precum și sunt rapid de construit.
 
 
Daca vrei sa ai o cabana mica unde sa te odihnesti, acest exemplu este pentru tine! Această casă bungalou mică, ușor de construit și confortabilă este de la Çıralı Beach Bungalows, situată pe plaja Çıralı din Antalya.
 
 
După cum am spus, deși bungalourile din lemn sunt primul lucru care îmi vine în minte, nu fiecare bungalou trebuie să fie din lemn. Casele din paie, care au ieșit în prim-plan în ultimii ani cu structurile lor ecologice, costurile economice și ușurința în construcție și proiectare, sunt și ele un exemplu elegant de bungalouri pe care oricine îl poate face.
 
 
Interiorul casei Saman, in schimb, te face sa te indragostesti la prima vedere de structura rustica, mobilierul si parchetul din lemn si structura tavanului inalt.
 
 
Deși ne vin în minte clădirile mici când spunem bungalou, acest concept, dezvoltat și răspândit de-a lungul anilor, poate crea vile mari și ostentative, de altfel, la un cost mult mai economic.
 
 
Unul dintre cele mai frumoase și proeminente exemple de structuri de bungalouri de lux este această casă uluitoare din punct de vedere arhitectural. Cu toate acestea, nu doar exteriorul acestei case, ci și spațiile interioare de locuit vă vor fascina. Designul interior, care combină structura liniștită a lemnului ușor cu un design luxos și spațios, creează o casă în care toată lumea își dorește să trăiască.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.