Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L

Sistem Framecad

Construcțiile și procesele din oțel format la rece sunt din ce în ce mai utilizate de companiile de construcții din întreaga lume.
Construcțiile și procesele din oțel format la rece sunt din ce în ce mai utilizate de companiile de construcții din întreaga lume. Natura versatilă a oțelului format la rece și sistemul FRAMECAD permit construcția rapidă și eficientă a clădirilor de înălțime medie și rezidențiale, depozite, clădiri comerciale, fațade, clădiri modulare, pereți despărțitori și multe altele.
 
Sistemul FRAMECAD deblochează capacitatea de a proiecta și construi grinzi de plasă, ferme, cadre structurale și pereții interioare potrivite pentru diferite tipuri de construcție.
 
Datorită economiei de timp și a asigurării calității obținute prin aplicarea oțelului format la rece într-o mare varietate de aplicații, este clar de ce FRAMECAD este modul mondial de a construi.
 
O LUME VERSATILĂ
Construcțiile și procesele din oțel format la rece sunt din ce în ce mai utilizate de companiile de construcții din întreaga lume, natura versatilă a oțelului format la rece și sistemul FRAMECAD permit construirea rapidă și eficientă de structuri modulare, clădiri de înălțime medie și rezidențiale, depozite, clădiri comerciale. , fatade etc. clădiri, compartimentări și multe altele.
 
Sistemul FRAMECAD deblochează capacitatea de a proiecta și construi grinzi de plasă, ferme, cadre structurale și partiții interioare potrivite pentru o mare varietate de tipuri de construcție.
 
Datorită economiei de timp și a asigurării calității obținute prin aplicarea oțelului format la rece într-o mare varietate de aplicații, este clar de ce FRAMECAD este modul mondial de a construi.
 
Cu tehnologia Framecad, transportăm tehnologie ușoară de construcții din oțel în România, Moldova, Ungaria, Grecia, Germania, Țările de Jos, Elveția, Croația, Bulgaria și multe alte țări din Uniunea Europeană.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.