Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților.
Structuri de depozitare din oțel
Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților. În astfel de structuri se poate face cu instalarea unei macarale suspendate sau a unei macarale mobile atunci când este necesar.
 
Astfel de depozite au fost înființate în țară și în străinătate în caracteristici și dimensiuni foarte diferite și oferite clienților. Aceste opțiuni includ izolarea pereților și a acoperișului și determinarea acestui tip de izolație în funcție de regiunea în care va fi instalată clădirea. În acest fel, produsele ce urmează a fi depozitate în depozit sunt protejate în mod sănătos. Poate fi produs în conformitate cu toate tipurile de condiții climatice.
 
Faptul că tablele utilizate în producția de clădiri din oțel pentru depozite sunt produse cu tehnologie de sistem galvanizat și fără sudură, prelungește durata de viață a clădirii și, de asemenea, permite dezasamblarea și reasamblarea acesteia în mod repetat.
 
Structuri din hangar din oțel
Clădirile hangar din oțel pot fi produse cu o singură deschidere de până la 22 m, fără stâlpi, prin utilizarea unor sisteme de oțel ușor, ca în depozitele de oțel. În acest fel, clienții lui Mod Yapı pot găsi soluții la nevoile lor cu costuri mai mici și o calitate mai bună.
 
Ca și în depozitele de oțel, este posibil să se utilizeze macarale în clădirile hangar din oțel, după cum este necesar. Din nou, în funcție de necesități, pereții și acoperișurile din panouri termoizolante tip sandwich pot fi acoperite atunci când este necesar, sau numai cu tablă zincată ondulată când nu este nevoie.
 
Pane de perete și acoperiș, ferme de acoperiș și coloane de perete utilizate în clădirile hangarului din oțel sunt desenate complet de programe speciale de calculator și încărcate pe linii de mașini asistate de computer. In acest fel se previne problema erorii in productie si se asigura un proces usor de asamblare la santier.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Case din oțel ușor cu un etaj

Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Vezi mai mult

Duplex din oțel moale

Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

Structuri de sănătate

Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală.
Vezi mai mult

Birouri de vânzări, Locuri de muncă

Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite.
Vezi mai mult

Clădiri grele și ușoare din oțel compozit


Vezi mai mult