Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite.
Birouri de vanzari
Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite. Aceste cladiri de birouri prefabricate, produse folosind un sistem usor de constructii din otel, pot fi folosite ca showroom, magazin sau birou de vanzari directe.
 
Birourile de vânzări produse pot fi proiectate pentru a evidenția produsul care urmează a fi comercializat, facilitând astfel vânzările. Printre opțiunile oferite de Mod Yapı, există cu siguranță un model de acoperire care poate fi integrat cu produsul care urmează să fie comercializat. Birourile de vânzări produse în sistemul de oțel ușor au un mare succes atât din punct de vedere calitativ, cât și din punct de vedere vizual. Profilele utilizate sunt produse realizate din tablă zincată prin îndoire și tehnologie de construcție complet nesudată. Acest lucru prelungește durata de viață a clădirii.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Case din oțel ușor cu un etaj

Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Vezi mai mult

Duplex din oțel moale

Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

Structuri de sănătate

Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală.
Vezi mai mult

Otel Depozit-Structuri Hangar

Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților.
Vezi mai mult

Clădiri grele și ușoare din oțel compozit


Vezi mai mult