Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală.
Structuri de sănătate
Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală. Unul dintre cele mai mari motive pentru aceasta este că nu sunt utilizate materiale care conțin aspeest în nicio etapă de la producție până la asamblarea clădirilor și toate materialele folosite nu sunt dăunătoare sănătății. Faptul ca fibrocimentul folosit este de clasa 1 in ceea ce priveste rezistenta la foc si apa este de asemenea un factor in plus.
Este posibilă utilizarea dispozitivelor medicale necesare într-un mod sănătos și sigur prin instalațiile electrice și sanitare puse la dispoziție de Mod Yapı. Sistemul, care poate furniza și energie electrică trifazată atunci când este necesar, are diversitatea de a furniza energie pentru tot felul de dispozitive.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Case din oțel ușor cu un etaj

Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Vezi mai mult

Duplex din oțel moale

Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

Birouri de vânzări, Locuri de muncă

Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite.
Vezi mai mult

Otel Depozit-Structuri Hangar

Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților.
Vezi mai mult

Clădiri grele și ușoare din oțel compozit


Vezi mai mult