Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Structura ușoară din oțel se transformă în art
Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis. Țineți-vă ochii în sus cu structurile ușoare din oțel cu mai multe etaje.
 
Pregătește-te să vezi în jurul tău apartamente din oțel ușor... Clădirile din oțel ușor, care pot fi construite până la maximum patru etaje, pot ajunge acum până la opt etaje datorită noii tehnologii și design-urilor utilizate. Această tehnologie nu este doar pentru reședințe, ci și pentru clădirile școlare, căminele studențești, clădirile militare, clădirile de sănătate etc. De asemenea, oferă condiții ideale pentru multe clădiri publice, cum ar fi
 
Acest sistem, în care robustețea și estetica ating apogeul printre toate structurile prefabricate din oțel ușoare, se distinge de altele prin rentabilitatea sa rapidă și eficientă a investiției. Nu numai pentru proiectele în care estetica este în prim plan precum showroom-uri, birouri și vile de lux, ci și pentru situații în care timpul este critic, cum ar fi situații de urgență și proiecte de transformare urbană, datorită designului său care permite o instalare rapidă, clădirile necesare pot fi ajuns într-un timp foarte scurt.
 
Elementele de construcție produse cu această nouă tehnologie sunt realizate din oțel reciclabil în proporție de 90%. Aceste clădiri sunt produse ecologice și durabile ale arhitecturii prin natură.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Case din oțel ușor cu un etaj

Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

Structuri de sănătate

Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală.
Vezi mai mult

Birouri de vânzări, Locuri de muncă

Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite.
Vezi mai mult

Otel Depozit-Structuri Hangar

Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților.
Vezi mai mult

Clădiri grele și ușoare din oțel compozit


Vezi mai mult