Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960.
Ce este sistemul de structură din oțel ușor?
 
 Sistem de transport cu cadru din oțel ușor; Este un sistem care consta din profile de otel profilate la rece, combinand pereti portanti, grinzi, pardoseli si panouri de acoperis conform regulilor de ancorare necesare.
 
Primele aplicații ale sistemelor de suport Light Steel Framed au fost realizate în Germania la sfârșitul anilor 1960 și a fost nevoie de anii 1980 pentru a lua forma actuală. În anii 1980, casele ușoare din oțel au luat locul caselor din lemn, care sunt utilizate pe scară largă în America. Creșterea prețurilor lemnului odată cu creșterea cererii și superioritatea materialului ușor din oțel în ceea ce privește ușurința transportului au determinat piața să se orienteze către casele din oțel. Cu sistemul 100% reciclabil; În 2002, 100.000 de case au fost produse din case cu un singur etaj în SUA. Industria construcțiilor ușoare din oțel s-a dezvoltat în Australia și Canada, împreună cu Statele Unite.
 
În Europa, este utilizat pe deplin în zonele rezidențiale în care există un deficit de locuințe. Industria este cea mai dezvoltată din America. Profilele de sistem formate din panouri portante de perete si pardoseala sunt fabricate din tabla zincata laminata la cald produse cu tehnologia zincata la cald, prin formare la rece. Grosimile pereților pot varia între 0,50 mm și 2,50 mm în funcție de rezultatul calculului. Elementele suport de perete și podea dispuse la intervale uniforme sunt conectate între ele cu elemente intermediare orizontal și vertical. Pentru a face față sarcinilor orizontale, sistemul este îmbrăcat cu elemente de tensionare transversală și curele orizontale. Transferul sarcinii între panouri este asigurat de elemente de ancorare auxiliare din oțel.
 
 
 
Poate fi inclus în sistem în profile de oțel cu corp solid în puncte extrem de solicitate. Șuruburile și șuruburile din oțel cu capacitate de găurire sunt folosite ca elemente de fixare în sistem. Sarcinile care pot fi preluate de șuruburi de diferite lungimi și diametre sunt disponibile în diferite specificații. Ca și profilele din oțel zincat, aceste șuruburi sunt, de asemenea, zincate. Întregul sistem este conectat între ele cu panouri OSB orizontal și vertical și devine rigid în planul său.Sunt necesare fundații continue sau pluta sub sistemul de structură din oțel ușor.
 
La șantier, instalarea este finalizată în doar trei-patru zile. Erorile sunt minimizate cu acest sistem. Un mediu curat de șantier este asigurat de aplicarea acestui sistem. Întâlnirea țării noastre cu Light Steel Carrier System a avut loc după cutremurul din 1999. Sistemul, care nu este afectat de cutremur și are o instalare rapidă, a atras atenția multor companii autohtone. În acest moment, trebuie remarcat că o structură ușoară din oțel devine o structură sănătoasă, rezistentă la factorii externi și la sarcinile de cutremur numai dacă sistemul de cadru ușor din oțel este produs, aplicat și izolat corect. Atunci când profilele ușoare de oțel sunt realizate în fabrică cu mașini speciale de profilat sub control computerizat, forma și proprietățile materialului de-a lungul secțiunii și, prin urmare, răspunsul său la sarcină nu se modifică la fel.

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Duplex din oțel moale

Zilele în care o clădire cu mai multe etaje a fost finalizată într-un timp foarte scurt nu mai sunt de vis.
Vezi mai mult

Case de vilă din oțel ușor

Vilele de lux din oțel ușor, în care se folosește tehnologia de construcție din oțel ușor galvanizat, fac diferența prin aspectul lor estetic.
Vezi mai mult

Clădiri de birouri moderne

În această categorie sunt considerate clădirile administrative, care de obicei sunt construite permanent de diverse instituții și organizații, precum și structurile de birouri implicate în mobilizarea șantierului.
Vezi mai mult

Structuri de sănătate

Ca și în cazul altor tipuri de clădiri produse în sistem ușor de oțel, Mod Yapı este foarte asertiv în structurile de asistență medicală.
Vezi mai mult

Birouri de vânzări, Locuri de muncă

Birourile de vânzări pe care Mod Yapı le produce și le oferă clienților săi pot avea concepte foarte diferite.
Vezi mai mult

Otel Depozit-Structuri Hangar

Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților.
Vezi mai mult

Clădiri grele și ușoare din oțel compozit


Vezi mai mult