Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L

Imagini de construcție din oțel

Ce este construcția din oțel?
 
Pentru a găsi răspunsuri la întrebările pe care le avem despre casele și clădirile din oțel, să ne uităm mai întâi la ce este construcția din oțel. Construcția din oțel este o tehnică de construcție. Dezvoltarea tehnicii de oțel vertical construit într-o rețea dreptunghiulară pentru a susține podeaua, acoperișul și pereții unei clădiri complet încadrate a făcut posibilă construcția de clădiri cu mai multe etaje și zgârie-nori.
 
Construcția din oțel este, de asemenea, un fel de metodă de prefabricare. Scheletul de construcție din oțel, care este pregătit în prealabil în funcție de nevoile casei ce urmează a fi construită, este ridicat pentru a forma casa. Acest lucru creează un efect de accelerare și de întărire asupra procesului de construcție.
 
Rezistent la cutremure
Te-ai uitat vreodată la o clădire uriașă și ai întrebat: „Cum poate să stea în picioare?” Ai crezut? Sau v-ați întrebat vreodată cum clădirile din unele zone cu cutremure pot supraviețui cutremurului fără a fi măcar deteriorate? Răspunsul la întrebarea dvs. poate fi în construcția din oțel. Logica casei de construcție din oțel și o serie de caracteristici care ies în prim-plan în industria construcțiilor ar trebui să facă aceste case rezistente la cutremure. Aceste caracteristici includ ușurință, omogenitate și flexibilitate.
 
omogen
În plus, oțelul folosit în construcția caselor de construcție din oțel și a altor structuri are o structură mult mai omogenă în comparație cu betonul. În comparație cu structurile din beton care conțin multe substanțe diferite, structurile pe bază de oțel sunt produse într-un mod mai omogen, conținând o singură substanță. Deci, ce avantaj oferă acest lucru? De ce sunt structurile omogene rezistente la cutremure? Motivul pentru aceasta se bazează pe capacitatea unei substanțe de a rezista. O structură eterogenă prezintă o rezistență diferită în fiecare punct. Din acest motiv, unele puncte pot fi rupte de un efect extern, în timp ce unele puncte rezistă. Acest lucru oferă un dezavantaj într-o situație precum un cutremur. Cu toate acestea, clădirile cu caracteristici omogene, cum ar fi casele din oțel, prezintă aceeași rezistență în fiecare punct. Acest lucru face ca această structură să fie rezistentă la cutremure.
 
Este flexibil
O altă diferență care apare atunci când se compară o casă de construcție din oțel și o casă de fundație din beton se manifestă în zona flexibilității. Casa de constructii din otel are o structura extrem de flexibila. Motivul principal pentru aceasta se bazează în principal pe cele două caracteristici pe care le-am menționat mai sus, și anume ușurința și omogenitatea. Flexibilitatea vine cu ușurință și omogenitate. Acest lucru permite unei case sau oricărei alte structuri să fie flexibilă în timpul unui cutremur.
 
Riscul de fulger este scăzut
 
O casă de construcție din oțel vă oferă un beneficiu la care poate nici nu vă gândiți. Deoarece aceste case sunt împământate, pericolul fulgerului este redus la minimum. Motivul principal pentru aceasta este că oțelul este un material izolator. Cu toate acestea, fiind puternic izolat și împământat protejează casa împotriva loviturilor de trăsnet. În locurile în care se ia în considerare acest risc, o casă de construcție din oțel va fi mult mai avantajoasă.
 
 
Constructii din Otel Casa si Izolatie
Vrei să deții o casă de construcție din oțel, dar nu ești sigur ce tip de sistem de izolare va avea casa ta. Nu iti face griji! Casa de constructii din otel poate fi izolata cu metode de izolare extrem de diferite, la fel ca o casa construita cu metode traditionale. Cu un înveliș sănătos, vă puteți proteja casa împotriva problemelor precum abraziunea și umezeala. Casele din materiale din otel zincat pot fi preferate mai ales in zonele umede, deoarece acest material nu se corodeaza cu umezeala. În plus, nu există nicio problemă de rugină. Casele realizate din materiale diferite sunt atacate din când în când de dăunători. De asemenea, este foarte dificil să corectezi astfel de situații, care provoacă probleme în principal. Pe de altă parte, astfel de probleme nu apar în casele și clădirile din oțel. Casa ta este asigurata cu diferite optiuni de izolare.

Galerie Vezi mai mult

Imaginile noastre de oțel ușor cu un singur etaj

Imaginile noastre Light Steel cu două etaje

Imaginile noastre prefabricate cu un singur etaj

Imaginile noastre cu bungalouri

Container pentru spațiu de locuit

Dulapuri portabile cu o singură unitate

Nișe și spoturi ascunse

Produse și aplicații Composite Deck

Proiectări de arhitectură interioară

Proiecte arhitecturale