Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Structurile de construcție din oțel sunt primul model de clădire recomandat celor care doresc să înceapă să câștige imediat cu structuri comerciale precum fabrici, ateliere, hangare și nevoi nelimitate de spațiu de locuit, cum ar fi reședințe, birouri, centre comerciale, școli, spitale, unde un se dorește o soluție permanentă la riscul de cutremur.
• Construcții din Hangar pentru Construcții Oțel
Ca și în depozitele de oțel, este posibil să se utilizeze macarale în clădirile hangar din oțel în funcție de nevoi, iar această nevoie poate fi îndeplinită și de Mod Çelik Yapı la cerere. Din nou, în funcție de necesități, pereții și acoperișurile din panouri termoizolante tip sandwich pot fi acoperite atunci când este necesar, sau numai cu tablă zincată ondulată când nu este nevoie.
 
• Construcții din oțel Clădiri cu mai multe etaje
În sectorul construcțiilor gata făcute, este inevitabil implementarea mai rapidă, de calitate mai bună, deschideri mai largi, structuri mai puternice și mai înalte, în conformitate cu cerințele și nevoile clienților noștri. Deși urmărește adaptarea și avansarea tehnologiilor în curs de dezvoltare cu proiectul nostru de clădiri cu mai multe etaje, se stabilește un sistem în care se pot utiliza tehnologiile în dezvoltare din sistemul de producție.
 
• Constructii Depozite si Depozite
Depozitele de oțel, care sunt produse din sistem ușor de oțel cu tehnologie de sistem fără sudură, pot fi produse de la 4 m până la 10 m înălțime în conformitate cu nevoile clienților. În astfel de structuri, atunci când este necesar, instalarea unei macarale suspendate sau a unei macarale mobile se poate face de către Mod Çelik Yapı.
 
Astfel de depozite au fost înființate în țară și în străinătate în caracteristici și dimensiuni foarte diferite și oferite clienților. Aceste opțiuni includ izolarea pereților și a acoperișului și determinarea acestui tip de izolație în funcție de regiunea în care va fi instalată clădirea. În acest fel, produsele ce urmează a fi depozitate în depozit sunt protejate în mod sănătos.
 
• Construcţii de uzine industriale
Compania noastra realizeaza proiectarea, proiectarea si studiile de cost ale oricarei facilitati cu inginerii sai experti in domeniile lor. Pentru a vă folosi investițiile în cel mai eficient mod; Trece prin proiectarea precisă a echipamentelor, analiză aprofundată și producție profesională. Designul potrivit devine posibil cu echipa de experți și ani de experiență. În acest moment, inginerii noștri se pun la treabă realizând un design conform valorilor proiectului, iar rezultatele sunt împărtășite cu investitorul, iar cele mai profitabile sugestii pentru instalație sunt prezentate și evaluate.
 
• Construcţii Clădiri Fabrici
Oferim servicii de inginerie și contractare în construcții de fabrici de construcții din oțel. Organizațiile industriale care vor servi tot felul de nevoi pot avea diverse modele speciale. În astfel de cazuri, inginerii noștri ai fabricilor de construcții din oțel cu design standard sau special proiectează proiecte pentru dvs.
 
• Sisteme de acoperișuri pentru fațade
 
• Construcții de poduri din oțel
 
• Terenuri de tenis
 
• Câmpuri de covoare interioare
Este mult mai usor si timpul de constructie este mult mai scurt decat constructiile metalice ale structurilor mari precum hangare, depozite, fabrici, pe care le facem constructii metalice de camp de covoare. Cu echipele noastre cu experiență, producția de construcție de câmpuri de covoare exterioare se realizează într-o perioadă de o săptămână și zece zile, iar producția de construcție din oțel de câmp de covoare interioare se realizează în cel puțin 15-20 de zile. Asamblarea produselor precum covorul de gazon artificial, sarma, plasa si prelata, care nu sunt incluse in constructia din fier a terenului de fotbal, se realizeaza de catre firma noastra partenera. Folosim iarba artificiala de cea mai buna calitate produsa in Turcia. Sunați-ne pentru costul construcției terenului de covoare.
 
• Acoperișuri pentru piscine interioare

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Construcție din oțel laminat

Construcțiile din oțel sunt structuri care sunt utilizate în principal în industria construcțiilor, cel mai important material dintre care este oțelul.
Vezi mai mult

Ce este o casă de construcție din oțel laminat?

Sistemele de laminare pentru construcții din oțel sau sisteme de construcție din oțel ușor sunt structuri realizate din tablă inoxidabilă zincată.
Vezi mai mult

vila de otel 1


Vezi mai mult

vila de otel 2


Vezi mai mult

vila de otel 3


Vezi mai mult

clădire triunghi vilă din oțel


Vezi mai mult

casă prefabricată plutitoare


Vezi mai mult

Pridvor cu intrare în Z


Vezi mai mult