Sistemele de laminare pentru construcții din oțel sau sisteme de construcție din oțel ușor sunt structuri realizate din tablă inoxidabilă zincată.
Cât de durabile sunt casele de construcție Hadde Çelik?
Sistemele de construcții din oțel sunt durabile, Aceste sisteme sunt concepute pentru a fi de lungă durată, casele din construcții din oțel sunt rezistente la cutremure în comparație cu clădirile din beton armat, Casele din construcții din oțel pot fi folosite în medie între 75 și 80 de ani, casele nu necesită întreținere precum betonul armat clădiri, „Clădirile din beton armat suferă deformații după 30 de ani, iar apoi întreținerea pe care o necesită. De asemenea, ar trebui să faceți izolație exterioară în clădiri din beton. Casele din oțel nu au nevoie de întreținere. Că se autoizolează. Dorim să exprimăm că este răcoros vara și cald iarna.

 

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Construcție din oțel laminat

Construcțiile din oțel sunt structuri care sunt utilizate în principal în industria construcțiilor, cel mai important material dintre care este oțelul.
Vezi mai mult

Clădiri din oțel grele Domenii de activitate

Structurile de construcție din oțel sunt primul model de clădire recomandat celor care doresc să înceapă să câștige imediat cu structuri comerciale precum fabrici, ateliere, hangare și nevoi nelimitate de spațiu de locuit, cum ar fi reședințe, birouri, centre comerciale, școli, spitale, unde un se dorește o soluție permanentă la riscul de cutremur.
Vezi mai mult

vila de otel 1


Vezi mai mult

vila de otel 2


Vezi mai mult

vila de otel 3


Vezi mai mult

clădire triunghi vilă din oțel


Vezi mai mult

casă prefabricată plutitoare


Vezi mai mult

Pridvor cu intrare în Z


Vezi mai mult