Dobroesti Cad. Stejarului, Nr. 24D, Cl, Parter, Llfov.. ANTIOCH INVESTMENT S.R.L
Construcțiile din oțel sunt structuri care sunt utilizate în principal în industria construcțiilor, cel mai important material dintre care este oțelul.
Utilajele de constructii din otel din aceste structuri asigura productia de structuri rezistente la dezastre naturale. O altă caracteristică importantă este că este flexibilă și îndoibilă fără crăpare. Este într-o structură care se poate întinde în caz de cutremur.
Proiectarea si detalierea structurilor din otel; Industrial Facilități industriale, săli de sport, centre comerciale, hoteluri, centre de afaceri producție și asamblare, Lucrări de fabricație și asamblare de piese mecanice pentru construcții metalice, Construcții metalice de buncăre, rezervoare etc. se efectueaza lucrari de confectionare si montaj, lucrari de confectionare si montaj multietajate din otel.

 

Alții Serviciile noastre

Cu sistemul nostru de proiecte private, ducem la îndeplinire visele cu echipa noastră de proiect care proiectează și construiește propriile proiecte împreună cu tine.

Ce este o casă de construcție din oțel laminat?

Sistemele de laminare pentru construcții din oțel sau sisteme de construcție din oțel ușor sunt structuri realizate din tablă inoxidabilă zincată.
Vezi mai mult

Clădiri din oțel grele Domenii de activitate

Structurile de construcție din oțel sunt primul model de clădire recomandat celor care doresc să înceapă să câștige imediat cu structuri comerciale precum fabrici, ateliere, hangare și nevoi nelimitate de spațiu de locuit, cum ar fi reședințe, birouri, centre comerciale, școli, spitale, unde un se dorește o soluție permanentă la riscul de cutremur.
Vezi mai mult

vila de otel 1


Vezi mai mult

vila de otel 2


Vezi mai mult

vila de otel 3


Vezi mai mult

clădire triunghi vilă din oțel


Vezi mai mult

casă prefabricată plutitoare


Vezi mai mult

Pridvor cu intrare în Z


Vezi mai mult